BURGER(BAR)

BURGER(BAR) Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER(bar). Meer weten? Ontdek meer

18 dec 2021 om 1:00 Friet miste zout, en de zoete bbq burger miste bbq saus. Daarin tegen waren de burger en de frieten zelf van erg goede kwaliteit.
17 dec 2021 om 7:17 De burger was lekker maar aan de kleine kant voor de 15€. De friet was al lauw en niet meer knapperig. De tiramisù was een echte tegenvaller omdat de room het aroma van de friet had aangenomen. Misschien is dit met betere verpakking optelossen?
13 dec 2021 om 10:09 Zacht klef broodje, en erg kleine burger voor 15 euro. (15 euro was voor het hele 'menu', maar extra's van het menu waren friet en een vingerhoedje koolsla). Kon de bbq saus niet vinden en de friet was gelukkig voorgebakken, want was bleek en slap.
12 dec 2021 om 22:38 Snel bezorgd, lekkere vegan burger en zoete aardappel frietjes. Voor herhaling vatbaar!
12 dec 2021 om 21:08 Wij zijn geen grote eters. Maar vonden dit duur voor de hoeveelheid. T was wel lekker eten
12 dec 2021 om 10:41 Goeie burger, prima coleslaw, goeie friet, maar eigenlijk vooral goeie pittige ketchup!
11 dec 2021 om 9:25 Geweldige burger, en goede sites. Zelfs de patat is krakend vers. De vega opties zijn weergaloos en zijn van hetzelfde topniveau als de burgers van vlees van de natuur slager. Bezorging is snel, vriendelijk en attent. Bedankt BarFood!
9 dec 2021 om 22:28 Waanzinnig lekker! Zeker geen standaard burgers. Vegan en vlees beiden super smaakvol. Is over nagedacht. En een bezorger die je zo aan tafel zou vragen. Panna cotta wat klein. Maar kan ook komen omdat ik er geen genoeg van kon krijgen! Doen dit!
24 mei 2021 om 14:17 Niet vers, vettig en mini porties. De pulled chicken salade was ok. De coleslaw salade van €4,95(!!) was wel heel erg klein; we dachten dat dit een amuse van de chef was. Achteraf hadden we deze 5 tientjes liever aan sushi oid besteed. Jammer!
22 mei 2021 om 22:44 Vrij teleurstellend en te prijzig. Een oké burger maar in mini versie en verstopt in een grote portie koude friet. De nacho’s waren niet lekker en ook een veel te kleine portie voor die prijs.
22 mei 2021 om 22:04 De Jalapeño burger en de salade waren heel erg lekker! Ben benieuwd naar de andere dingen van de kaart. Gauw een keer proberen. Leuke bezorger ;-)
21 mei 2021 om 22:15 Tevreden met de eten en bezorging. Alles zag er netjes uit. Misschien een klein beetje te enthousiast met zout maar thats it